COFFE

5ce919c6fff88e0f04d4bd0a
  • Country Origin: United Arab Emirates
IMAGE 1- Devolli Princ Caffe Turke Është një përzierje origjinale e fasuleve origjinale dhe të përzgjedhura të kafesë, në përputhje me recetat unike dhe të dizajnuara për ata që gëzojnë shijen e fortë dhe tradicionale të kafesë, të zezë me krem ​​të shijshëm. Produkti më i shitur nga Devolli Princ Caffe dhe produkti më i shitur kafe në vendin tonë. Ai shitet edhe në vendet e rajonit. Një filxhan kafe turke është një mishërim i pazëvendësueshëm i miqësisë, dashurisë, shijes dhe traditës … Ne jemi krenar që ne e mbajmë këtë traditë me Devolli Princ Caffe Turke, një kafe që është rrënjosur në shtëpitë kosovare më shumë se çdo produkt tjetër i kafesë. Për shkak të shtresës së kremës që e bën, Devolli Princ Caffe Turke mbetet i ngrohtë për një kohë më të gjatë, duke duruar kënaqësinë e pirë. Kënaqësia për të pirë kafe turke ka vetëm një sinonim. Është, LEZET (kënaqësi turke) dhe FRESHNESS. Suksesi i Devolli Princ Caffe Turke bazohet në fasulet e kualifikimit më të lartë të kafesë botërore të zgjedhur me kujdes, të pjekur, të përzier dhe të paketuar në një paketim cilësor që përmban aromë, shije dhe freski. Ne në Devolli Princ Caffe besojmë se nuk ka asgjë më të mirë se një filxhan të ngrohtë të Devolli Princ Caffe Turke. / IMAGE 2- Pascalin Pascalin është brend i ri i familjes së madhe të Devolli Corporation. Duke e blerë këtë brend, Devolli Corporation tani furnizon Kosovën dhe Maqedoninë me këtë lloj të kafes kualitative. Tani, kafja Pascalin vjen në treg me tri paketime të ndryshme; me 100gr, 200gr dhe 500gr. E prodhuar nga kokrrat më të mira të kafes, Pascalin është ajo që ju nevojitet dhe ju kënaq sa herë që e shijoni. Tradita e gjatë e kësaj korporate në këtë lëmi dëshmon dhe e përforcon cilësinë e kësaj kafeje që tani iu ofrohet konsumatorëve në pika të ndryshme shitëse. / IMAGE 3- Prince Premium Prince Premium Espresso është përzierje që ju mundëson ta shijoni cilësinë e lartë të espresos. Prince Premium Espresso ka bërë testime të shumta dhe ka provuar të gjejë recetën e përzierjen e duhur bazuar në hulumtim dhe zhvillim, duke prodhuar kafenë espreso, të cilësisë më të lartë dhe më të mirë nga kokrrat cilësore të kafesë, në pajtim me shijen e konsumatorëve. Me dizajn të shkëlqyeshëm paketimi, përzierje cilësore dhe çmim të arsyeshëm, ky produkt, pa dyshim, se do hyjë në zemrat e adhuruesve të vërtetë të kafesë espreso. Prince Premium Espresso prodhohet me kapacitete të larta dhe distribuohet në të gjitha anët e Kosovës, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Maqedonisë. E pjekur me kujdes, e ftohur dhe e paketuar në vakuum, ajo sjell një shije karakteristike dhe shumë të qëndrueshme. Tashmë sigurisht e keni shijuar Espresson nga Prince Caffe. Ajo tashmë gjendet në çdo kënd, gati në secilën kafene. Kjo tregon për suksesin e pamohueshëm që Prince Premium Espresso e ka arritur si bartëse e kulturës së re të espressos në Kosovë. E ky sukses tregon për cilësinë dhe të veçantën e kafesë sonë. / IMAGE 4- Gold Espresso Espresso gold është përzierje e mrekullueshme, duke e përdorur stilin italian gjatë pjekjes së kafesë. Me ekspertizën dhe teknikën tonë në industrinë e kafesë, nuk mund të pritet diç tjetër pos espreso e ëmbël, aromatike dhe mjaft e shijshme. Me shijen e saj të mirë që të dhuron kënaqësi, gold espresso shërbehet mjaft mirë si espreso, kapuçino, ose makiato, duke u bërë edhe më e mirë me kajmakun e saj. / IMAGE 5- Grande Aroma Grande aroma është përzierje e veçantë e kafesë së pjekur të cilësisë premium me kafenë e bluar, e bërë nga shumëllojshmëria e kokrrave të kafesë të përzgjedhura me kujdes me aromë dhe shije të këndshme. Grande Aroma krijon kajmakun e mrekullueshëm të kafesë, ose të espresos. Ajo gjithashtu krijon kafe të këndshme aromatike kur pikon nga ata që e përgatisin. / IMAGE 6- Prince 3 in 1 Shijoni një përzierje të shijshme të ëmbëlsisë së kafes me krem të lehtë, kudo dhe kurdo që ju dëshironi. Prince Classic 3in1, me një aromë dhe shije të veçantë, përshtatshmërisht kthen përzierjen e errët në një kafe të bardhë dhe të ëmbël. E bërë me kokrrat e kafes me cilësi të lartë Robusta dhe e mbyllur në qese vetë-shërbyese, Prince Classic 3in1 kombinon përzierjen tonë me një sasi kremi dhe sheqeri për të krijuar një kafe të shijshme të bardhë dhe të lehtë. Përzierje e shijshme e kafes, krem dhe sheqer. Aromë qetësuese dhe të fortë. Përzierje vetëm e ëmbëlsisë së kafes dhe kremit të lehtë. E mbyllur në qese vetë-shërbyese, do ta keni me vete kudo që të jeni. / IMAGE 7- Prince Instant Strong & Rich Prince Instant Mild është kafe që shkrihet e cila është përfituar nga kafja kokërr e pjekur. Janë përzgjedhur kokrrat e kafes me cilësi të lartë dhe pjekur me kujdes. Kafe e përkryer për rutinën e përditshme stresues. Prince Instant Smooth & Rich është kafe që shkrihet e cila është përfituar nga kafja kokërr e pjekur. Janë përzgjedhur kokrrat e kafes me cilësi të lartë dhe pjekur me kujdes. Kafe e përkryer për rutinën e përditshme stresues. Prince Instant Strong është kafe që shkrihet e cila është përfituar nga kafja kokërr e pjekur. Janë përzgjedhur kokrrat e kafes me cilësi të lartë dhe pjekur me kujdes. Kafe e përkryer për rutinën e përditshme stresues. / IMAGE 8- Prince Horeca Flavour & Coffee Creamer Shijoni momente të veçanta me Prince Vanilla. Me një përzierje të lehtë të kafes dhe qumështit Prince Vanilla krijon ndjenjën e të qenit në coffe shop në komoditetin e shtëpisë tuaj. Një përzierje e kokrrave të kafes së cilësisë së lartë Arabica dhe Robusta e gjejnë rrugën e tyre në Prince Vanilla. Një përzierje e shijshme e kafes dhe vanillës, qumësht i skremuar pluhur dhe sheqer. Thjesht shtoni ujë të nxehtë dhe përzijeni! Prince Coffee Cream është ideale për kafe të shijshme. Përdorimi i kremit pluhur është një mënyrë e përsosur që shijen e fortë të kafesë e bënë më të butë, duke i dhënë asaj një shije dhe aromë qumështi. Krem pluhur i përsosur për kafe. I jep kafes shije dhe aromë qumshti. Përmban proteina të qumshtit. / IMAGE 9- Gold & Decaf Shijoni momente të Arta me aromën dhe shijen e kafes Prince Gold. Me zgjedhjen dhe pjekjen e kokrrave më të mira të kafes cilësore Arabica dhe Robusta vjen Prince Gold me aroma joshëse dhe shije të veçantë. Kafese me përzierje të veçantë. Me kokrrat e kafes më të mirë Arabica dhe Robusta Pjekur ngadalë Dizajni i veçantë i gotës së qelqit e mban kafen Prince Gold të freskët deri në pikën e fundit. Prince Decaf me aromë të pasur dhe shije të veçantë pa kafeinë dhe e pjekur mesatarishtë. Kokrrat e kafesë Robusta rriten duke përdorur vetëm ujë për të hequr kafeinën. Shijojeni Prince Decaf pa kafeinë, kafe e cilësisë së lartë me përzgjedhjen e kokrrave më të mira të kafesë dhe e pjekur me kujdes. Prince Decaf pa kafeinë. Pjekur mesatarisht nga kokrrat e kafes Robusta. Përdoret vetëm ujë për heqjen e kafeinës. Dizajni i veçantë i gotës së qelqit e mban kafen Prince Decaf të freskët deri në pikën e fundit. / IMAGE 10- Prince Quick Prince Quick pije me kakao pluhur e pasuruar me vitamin dhe minerale. Përmbanë vitaminën C, B1 dhe D. Është një burim i rëndësishëm i proteinave të qumështit. Mbështet fëmijët gjatë aktiviteteve të tyre të përditshme dhe siguron vlera ushqyese. Përmban vlera ushqyese. Vitaminen C, B1 dhe D. Përgatitet me qumësht.